شادمهر كاظم پور در گفت و گو با پايگاه اطلاع رساني صندوق احياء (صابتا) گفت: بازسازي و احياء بناهاي تاريخي هر چند يك اقدام اقتصادي درون زا و سودمند است اما متاسفانه درگير برخي مسايل مي باشد كه باعث كندي كار مي شود.
وي افزود: صنعت گردشگري ما در اين حوزه با مسايلي مانند عدم معرفي درست ظرفيت ها، عدم شناخت و اعتماد لازم سرمايه گذاران، عدم حمايت قانوني مناسب از بخش خصوصي و مسايلي نظير اين درگير است كه متاسفانه به ترمزي در برابر احياء بناهاي تاريخي تبديل شده ند.
اين نماينده مجلس ادامه داد: يكي از اساسي ترين مشكلات بخش احياء بناهاي تاريخي را مي توان به عدم ارتباط و هماهنگي مناسب بين دستگاه ها و نهادهاي ذي ربط مربوط دانست. چرا كه دستگاه هايي مانند وزارت راه و شهرسازی، شهرداري ها، اداره اوقاف و سازمان ميراث فرهنگي هم اكنون در اين حوزه، در قسمت هايي درگير اختيارات و مسئوليت هاي موازي هستند و گاه ديده مي شود كه اين اختيارات و مسئوليت ها حتي رو در روي هم نيز قرار مي گيرند.
كاظم پور اضافه كرد: بنابراين يكي از اساسي ترين نيازهاي ما براي موفقيت در احياء بناهاي تاريخي ايجاد هماهنگي هاي بين بخشي است تا از اين منظر دستگاه ها و نهادهاي مختلف براي احياء بناهاي تاريخي نه تنها درگير مسيرهاي متقاطع با همديگر نباشند، بلكه به سمت يك هم افزايي حركت كنند.
وی گفت: سرمایه گذار زمانی راغب به حضور در بناهای تاریخی خواهد شد که از تضمین بازدهی و امنیت سرمایه گذاری خود مطمئن باشد و اولین چیزی که می تواند این احساس امنیت را مخدوش کند مساله تداخل اختیارات و وظایف و درگیری نهادهای مختلف با هم است.
انتهای پیام/